Sponsors

Contributie 2020/2021

21 januari 2021 15:30


Bericht van het bestuur

Beste leden van VVH/Velserbroek,

Inmiddels is het eind januari en heeft 85% van onze leden de contributie betaald. Hulde voor deze groep, die ondanks weinig voetbal toch netjes de contributie betaald heeft. Zo hoort het ook, je betaalt contributie om lid te zijn van de vereniging VVH/Velserbroek. Er zijn een aantal leden die met onze secretaris, Wim Boonstra, een regeling getroffen hebben. Ook hier staan we voor open, mits de contributie bijvoorbeeld niet in één keer betaald kan worden.

Daarnaast is er dus ook nog 15% van de leden die de contributie niet betaald hebben, ondanks meerdere verzoeken per e-mail en sms van Clubcollect. Weet dat elke e-mail en elke sms ons geld kost. Extra e-mails en extra sms-en kunnen we in deze tijd zeker niet gebruiken. En nog belangrijker, weet vooral dat dit voor Wim heel veel tijd kost, waarbij jullie je moeten beseffen dat hij dit ook maar vrijwillig doet. En achter contributie aan zitten hoort niet bij het stukje hobby, waarvoor je het vrijwilligerswerk in eerste instantie doet. 

Omdat er dit jaar weinig gevoetbald wordt kijken we of we volgend jaar wat kunnen regelen voor in ieder geval alle seniorenleden die op dit moment helemaal niet aan voetballen toekomen. Denk aan iets van een VVH-pas per team met een bepaald bedrag erop of iets in die trend. Het ligt volledig aan onze financiële situatie, de intentie om dit te doen is er in ieder geval. 

Maar voor nu, betaal netjes je contributie om lid te zijn en te blijven van VVH/Velserbroek. Zorg dat je dit doet voor 1 februari zodat Wim niet nog meer onnodige tijd achter de contributies aan moet. Wanneer je de contributie niet in één keer kan betalen, spreek dan een regeling af met Wim en betaal het dan in bijvoorbeeld twee of drie delen (dit kan via secretaris@vvhvelserbroek.nl ). 

Ik hoop op jullie medewerking en hoop daarnaast jullie ook snel weer op de club te kunnen zien. Blijf gezond, hou je aan de maatregelen, des te sneller kunnen we weer wedstrijden spelen en gebruik maken van onze kantine. 

Met sportieve groet,

Tim.jpg
Tim Veldhuijzen
Voorzitter VVH/Velserbroek

 

 

Contributie-met-voetbal_620x350p.jpg

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!