Ed Paardehaar geëerd: VVH bedankt hem voor zijn inzet!

19 januari 2024 20:00

"Een halve eeuw de ledenadministratie bijgehouden"

Onze club staat aan het begin van het nieuwe jaar even stil bij het feit dat ons erelid Ed Paardehaar 50 jaar lang de ledenadministratie heeft bijgehouden bij de club. Vorig jaar heeft Ed de taken overgedragen aan Piet Boutellier.

Bij de nieuwjaarsreceptie was Ed niet aanwezig en dat was de reden om hem vandaag nogmaals te bedanken en hem te verrassen met een lekkernij.

Wat wij bij de nieuwjaarsreceptie in onze speech hebben benoemd is dat het niet gewoon is dat iemand zolang voor een club iets doet als vrijwilliger.

Dit is echt een heel bijzondere prestatie!

Beste Ed, nogmaals bedankt en we hopen dat je voor jouw club op de vrijdagochtend met je maten de accommodatie blijft verfraaien met de verschillende klussen die jullie doen!

Het Bestuur van VVH/Velserbroek

Ed_Paardehaar_geerd_620p-breed.jpg