Een dik verdiende overwinning voor de JO16!

25 januari 2020 12:00

Accommodatie

Onbekend

Op een koude zaterdagmiddag betrad de JO16 het veld om te spelen tegen CSW uit Wilnis. Vanwege een aantal geblesseerde en zieke spelers was de hulp ingeroepen van 3 spelers van de JO13.

De eerste helft ging het spel op en neer. Goede combinaties, maar ook veel balverlies van beide ploegen leidde tot weinig uitgespeelde kansen. CSW kwam er af en toe gevaarlijk uit met 2 snelle aanvallers, maar de VVH verdedigers deden hun werk naar behoren.

In de 26e minuut was het toch Alen die voor de 1-0 zorgde. Daarna bleven de ploegen gelijkwaardig. In de slotminuten kregen de bezoekers twee goede kansen, die door twee fantastische reddingen van keeper Jesse onschadelijk werden gemaakt. Dit bleek belangrijk, want hierdoor gingen we met een kleine voorsprong de rust in.

VVH kwam veel beter uit de kleedkamer dan CSW. Het veldoverwicht leidde al snel tot de 2-0; Sem beëindigde een weergaloze actie met een goede voorzet op Daniel, die de bal voor het intikken had.

De spanning was nu helemaal weg. VVH ging steeds beter combineren. JO13 speler Tijn zorgde in deze fase met een mooi boogballetje voor de 3-0. De wedstrijd was toen helemaal gespeeld.

Daniel en Sem zorgden er uiteindelijk voor dat er een 5-0 eindstand op het scorebord kwam. Vooral op basis van het zeer goede spel in de tweede helft was dit een dik verdiende overwinning!