Datum

26 september 2020 12:15

Accommodatie

Onbekend

Vandaag kwam Bloemendaal op bezoek in Velserbroek. Na de niet zo beste wedstrijd van vorige week, was het te hopen dat het vandaag wat beter zou gaan.

Met twee nieuwe spelers (Liano en Sonny) in de gelederen begon VVH-JO17 goed aan de wedstrijd. Maar Bloemendaal was beter. Na een minuut of 10 namen de gasten het heft in handen en kwam VVH niet zo heel vaak meer op de helft van de tegenstander.

Heel veel uitgespeelde kansen kreeg Bloemendaal echter niet en VVH stond goed te verdedigen. Een uitbraak in de 23e minuut kwam bij Sietse terecht, die een goede voorzet gaf waaruit Alan de 1-0 kon scoren. Een beetje tegen de verhouding in, maar er waren slechts weinig VVH'ers die daar om maalden.

Bloemendaal ging na het doelpunt gewoon door met het onder druk zetten van VVH. Gelukkig voor onze jongens en meisje slaagden ze er niet in om te scoren in de 1e helft.

Na de rust was het wedstrijdbeeld totaal anders. VVH speelde nog beter en misschien lag het ook aan Bloemendaal, maar het was het omgekeerde van de 1e helft. De combinaties liepen soepel, duels werden gewonnen en VVH werd steeds sterker. Bloemendaal kwam er niet meer zo vaak uit en in de 10e minuut werkte VVH aan een mooie aanval, waarin diverse spelers tevergeefs op doel schoten. Uiteindelijk was Sem degene die het net vond: 2-0.

Gezien de verhoudingen op het veld was dit een veilige stand, maar 10 minuten voor tijd was VVH leeggespeeld en werd Bloemendaal weer gevaarlijk. Het was echter al te laat om de wedstijd nog om te keren. De voorsprong kwam niet meer in gevaar.

Het was een spannende en goede wedstrijd en al met al was 2-0 een verdiende uitslag.