19 september 2020 9:00

Accommodatie

Onbekend

We moesten tegen Spaarnwoude.

Ik was een beetje gestresst, omdat we elke wedstrijd hadden verloren. We speelden 7 tegen 7. We begonnen goed, want we gingen meteen in de aanval. Ik werd zo goed aangespeeld dat ik wel 4 keer kon scoren!

Toen was het rust. Ab zei dat we vet goed bezig waren, maar we dat we meer uit elkaar moesten gaan spelen en dan "pasen, pasen, pasen tik!"

De tweede helft werd Spaarnwoude sterker. Ze maakten dan ook 4-1. Maar dat was de enige die Kick niet kon stoppen, want voor de rest deed ie t top! Ik dacht:" Oh nee toch!?" En scoorde snel de 5-1!