>> Sponsoractie 2019! << - VVH Velserbroek

Sponsors

>> Sponsoractie 2019! <<

Vindt voor 1 september 2019 een bordsponsor voor 4 jaar lang (4x €250,- excl BTW) en krijg éénmalig € 100,- terug op je contributie!

Wanneer het jou lukt om vóór 1 september 2019 een bordsponsor voor VVH/Velserbroek te vinden, krijg je na betaling van je contributie voor het seizoen 2019/2020 tot wel € 100,- terug!

Ga langs bij je werkgever, familie, vrienden, kennissen etc. en durf te vragen of zij iets voor VVH/Velserbroek willen betekenen, dit levert jou geld op! Het zou geweldig zijn om er samen voor te zorgen dat het hoofdveld van VVH/Velserbroek vol komt te hangen met reclameborden. Daarbij kan VVH/Velserbroek met meer sponsorgeld ook meer voor de leden gaan betekenen. Alleen maar voordelen dus!

Klik hier voor meer informatie over bordsponsor zijn bij VVH/Velserbroek. Dit kan je ook laten zien aan een potentiële bordsponsor.

Voorwaarden

  • Na betaling van de gehele contributie voor het seizoen 2019/2020 stort VVH/Velserbroek € 100,- terug. Mocht er minder dan € 100,- contributie betaald worden, dan wordt het gehele contributiebedrag teruggestort.
  • De restitutie van € 100,- is voor elk lid eenmalig, maar je bent natuurlijk vrij om meer bordsponsors te vinden!
  • De bordsponsor gaat een contract aan voor 4 jaar en betaald jaarlijks € 250,- exclusief BTW (€ 302,50 inclusief BTW)
  • De bordsponsor krijgt een bord met de afmetingen 250 cm bij 80 cm. Er moet zelf voor een logo in het juiste formaat gezorgd worden en er kan bij de sponsor-commissie aangegeven worden hoe het sponsorbord eruit moet komen te zien.

 

Heb je een bordsponsor gevonden of heb je nog vragen? Mail dan naar: Sponsorcommissie@vvhvelserbroek.nl en zij nemen contact met je op.

Voor vragen kan je ook altijd terecht bij Frank Zuidema, bij Ben Zuidema of bij Tim Veldhuijzen.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!