Corona-protocol

Coronaprotocol VVH/Velserbroek per 5 juni 2021:

• Het is voor alle jeugdleden weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen andere verenigingen. Dit zullen Regio Cup wedstrijden en oefenwedstrijden zijn.

• Senioren mogen nog geen wedstrijden spelen tegen andere verenigingen. Er mogen wel onderling trainingswedstrijden gespeeld worden zonder de 1,5e meter maatregel. Tijdens de trainingen gelden er geen beperkingen meer, behalve dat er met maximaal 50 man tegelijk gesport wordt.

• Personen van 18 jaar en ouder houden buiten het sporten om 1,5e meter afstand.

• De kleedkamers en douches zijn weer open.

• De kantine gaat per 17 juni 2021 weer open. De sluitingstijd is 22.00 uur. Dit wel onder strikte voorwaarden, zie hiervoor het kantineprotocol. Er moet onder andere een mondkapje gedragen worden door personen van 13 jaar en ouder. Zonder mondkapje geen toegang tot de kantine. Er is verder nog geen volledig assortiment, gezien de zomerstop die er aan komt. Denk vooral ook aan de kantineregels!

• Alleen jeugdspelers, jeugdtrainers, bestuursleden en vrijwilligers mogen op het terrein van VVH/Velserbroek komen. Helaas mogen supporters, ouders en anderen nog niet op de club komen.

• Ieder lid, iedere trainer, elke ouder etc. leest de protocollen op https://nocnsf.nl/sportprotocol. De protocollen van de KNVB zijn zichtbaar aanwezig op de club.

• Voor ouders/verzorgers is het niet de bedoeling dat je op de vereniging aanwezig bent tijdens de training van je kind. Zet je kind af voor de training en haal je kind na afloop op.

• Ook buiten de trainingstijden is het complex toegankelijk.

• Er is nog steeds een corona-coördinator, dit is onze voorzitter Tim Veldhuijzen. Bij vragen over protocollen, wel/niet openen van de kantine en eventueel bij problemen kan er contact met hem opgenomen worden (voorzitter@vvhvelserbroek.nl of 06-22419193).

• Maximaal één persoon tegelijk in het ballenhok. Alleen voor de trainers en de corona-coördinator is het toegestaan om in het ballenhok te komen.

• In het ballenhok zijn papieren handdoekjes en zeep aanwezig voor het schoonmaken van materialen. Ook hiervoor geldt dat alleen de trainers en de corona-coördinator hierbij kunnen.

• Het is voor niet leden van VVH/Velserbroek mogelijk om mee te trainen met de huidige teams en de mini’s. Voor hen gelden dezelfde richtlijnen als voor onze eigen leden. Dit moet wel van tevoren aangeven worden bij de trainer en/of bij Leonie Tervoort, op de website zijn hun contactgegevens te vinden. Ook kan er via de sociale media aangemeld worden voor de trainingen.