Corona-protocol

Coronaprotocol VVH/Velserbroek vanaf 3 Maart 2021:

• Senioren 18 t/m 26 jaar mogen in groepsverband trainen. Er worden geen wedstrijden gespeeld. De 1,5e meter afstand regel hoeft tijdens het sporten niet in acht genomen te worden. Na het sporten uiteraard wel.

• Senioren vanaf 27 jaar mogen trainen in groepjes van 2. Dit is exclusief de trainer. Hierbij moet er wel 1,5e meter afstand gehouden worden. Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als de groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden, er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes (denk aan pionnen of aan het creëren van lijnen) en zij niet mengen. Alleen wanneer er echt aan al deze regels voldaan wordt mag er getraind worden. Verder worden er geen wedstrijden gespeeld.

• Alle kinderen t/m 17 jaar mogen alleen nog trainen. Wedstrijden worden er niet gespeeld, de KNVB competitie ligt stil. De 1,5e meter regel hoeft tijdens het sporten niet in acht genomen te worden.

• De kleedkamers en douches blijven gesloten en mogen niet gebruikt. Kom dus omgekleed naar de club en ga na de training gelijk naar huis.

• De kantine blijft gesloten.

• Alleen jeugdspelers, jeugdtrainers, bestuursleden en vrijwilligers (waarbij het echt nodig is om aanwezig te zijn) mogen op het terrein van VVH/Velserbroek komen. Helaas mogen supporters, ouders en anderen niet op de club komen.

• Ieder lid, iedere trainer, elke ouder etc. leest de protocollen op https://nocnsf.nl/sportprotocol. De protocollen van de KNVB zijn zichtbaar aanwezig op de club.

• Voor ouders/verzorgers is het niet meer de bedoeling dat je op de vereniging aanwezig bent tijdens de training van je kind. Zet je kind af voor de training en haal je kind na afloop op.

• Het kantineprotocol blijft bestaan, maar geldt op dit moment niet. Het coronaprotocol is leidend, hopelijk kunnen we later ook weer terug naar het kantineprotocol.

• Ook buiten de trainingstijden is het complex toegankelijk.

• Er is nog steeds een corona-coördinator, dit is onze voorzitter Tim Veldhuijzen. Bij vragen over protocollen, wel/niet openen van de kantine en eventueel bij problemen kan er contact met hem opgenomen worden (voorzitter@vvhvelserbroek.nl of 06-22419193).

• Maximaal één persoon tegelijk in het ballenhok. Alleen voor de trainers en de corona-coördinator is het toegestaan om in het ballenhok te komen.

• In het ballenhok zijn papieren handdoekjes en zeep aanwezig voor het schoonmaken van materialen. Ook hiervoor geldt dat alleen de trainers en de corona-coördinator hierbij kunnen.

• Het is voor niet leden van VVH/Velserbroek mogelijk om mee te trainen met de huidige teams en de mini’s. Voor hen gelden dezelfde richtlijnen als voor onze eigen leden. Dit moet wel van tevoren aangeven worden bij de trainer en/of bij Mario van Norden, op de website zijn hun contactgegevens te vinden. Ook kan er via de sociale media aangemeld worden voor de trainingen.