Kantine-protocol

Kantineregels en -protocol VVH/Velserbroek per 1 september 2020:

Wegens het coronatijdperk zijn wij genoodzaakt als aanvulling op het coronaprotocol ook een kantineprotocol te maken. Daarbij lijkt het ook al een behoorlijke tijd of de kantineregels niet meer duidelijk zijn. Vandaar dat we hebben besloten ook deze nogmaals te verduidelijken. We beginnen met de sluitingstijden, gevolgd door het corona gerelateerde kantineprotocol en de algemene kantineregels.

Maximale sluitingstijd kantine:

Maandag            23.00 uur
Dinsdag               23.00 uur
Woensdag          00.00 uur
Donderdag         00.00 uur
Vrijdag                 00.00 uur
Zaterdag             21.00 uur
Zondag                21.00 uur

De kantine kan uiteraard ook eerder gesloten worden, dit is de maximale sluitingstijd. Op aanvraag kan de kantine bij goedkeuring van het bestuur langer open, dit gebeurt alleen bij speciale gelegenheden.

Kantineprotocol

• Er zijn tafels in de kantine gezet met daaraan 4 stoelen of 4 krukken. Deze staan allen op 1,5e meter van elkaar. Laat de tafels en krukken staan en neem plaats op die daarvoor bestemde plekken. Totaal hebben we 48 zitplaatsen in de kantine. Staan is verboden en VOL=VOL!

• Volg de looplijnen in de kantine en volg de aanwijzingen van het kantinepersoneel. Neem na een bestelling gelijk weer plaats op de daarvoor bestemde zitplaats. Op wedstrijddagen is de normale ingang nog steeds de ingang. De uitgang is aan de kant van de fietsenstalling. Bestellingen kunnen gedaan worden aan het begin van de bar, bij het pinapparaat. Aan het eind van de bar (richting de “corona-uitgang”) kunnen bestellingen afgehaald worden.

• Om drukte aan de bar te vermijden graag per team of gezelschap door één persoon een bestelling laten plaatsen.

• Zijn er geen zitplaatsen meer in de kantine? Dan is het wel mogelijk een bestelling te doen, af te halen en deze bestelling buiten te nuttigen. Let wel, tijdens wedstrijden mag er op het terrein (buiten de kantine om) geen alcohol gedronken worden.

• Ga bij goed weer bij voorkeur op het Jan Perrels plein voor de kantine zitten. Let erop dat ook op de picknickbanken maximaal 4 mensen plaatsnemen. We zullen proberen voor nog wat meer zitplaatsen te zorgen. Haal je drankje/eten boven en neem plaats op het Jan Perrels plein.

• Het balkon blijft op wedstrijddagen (vrijdagavond, zaterdag en zondag) gesloten. Rokers kunnen beneden roken.

• De keuken zal op zaterdag en zondag weer open gaan met een beperkt assortiment. Houd bij het wachten op een bestelling 1,5e meter afstand van elkaar.

• Betalen kan alleen nog maar met een pinpas en/of een VVH pas. Contant afrekenen is niet meer mogelijk.

• Tegenstanders en hun aanhang dienen zich aan ons kantineprotocol te houden. De trainer/leider van de tegenstander moet bij aankomst (bij het ophalen van de kleedkamersleutel) zijn/haar naam, vereniging en telefoonnummer achterlaten. Deze gegevens worden na 21 dagen weer vernietigd.

Kantineregels

Het is misschien een beetje kinderachtig, maar helaas zijn we ook genoodzaakt de kantineregels uit te leggen. Hierbij de regels die bij ons (en bij elke normale vereniging) gelden:

• Houd je aan de sluitingstijden (eerder in dit bericht genoemd) van de kantine.

• Barpersoneel is verplicht. Zonder barpersoneel blijft de kantine dicht!

• Het barpersoneel en degene met de kantinesleutel zijn verantwoordelijk voor de kantine. Naar de aanwijzingen van deze personen wordt geluisterd.

• Het barpersoneel krijgt twee drankjes van de club, de rest wordt zelf betaald.

• Trainers/leiders krijgen voor de training/wedstrijd een bakje koffie van de club. Verder wordt alle koffie gewoon netjes betaald, mits anders afgesproken met een bestuurslid. Commissies/vrijwilligers krijgen bij vergaderingen/werkzaamheden voor de club uiteraard wel de koffie van de club.

• Elke bestelling wordt netjes afgerekend. Wees ervan bewust dat wanneer dit niet gebeurd, dit diefstal is. De camera’s in de kantine zijn er (helaas) niet voor niets.

• De tijd van het welbekende “Rondje van Jos” is voorbij. Ook voor de laatste ronde zal gewoon betaald moeten worden. Alleen wanneer een bestuurslid (bijvoorbeeld na het schoonmaken van de kantine na afloop van een evenement/feest) anders aangeeft kan hiervan afgeweken worden.

• Er worden geen eigen dranken en zeker geen eigen alcoholische dranken genuttigd in de kantine en op het terrein van VVH/Velserbroek.

• Er worden geen bonnetjes gemaakt. Elke bestelling wordt direct met pinpas en/of VVH pas betaald.

• Wanneer er activiteiten/evenementen zijn in de kantine van VVH/Velserbroek die niet-voetbal gerelateerd zijn wordt hiervoor altijd goedkeuring gevraagd bij het bestuur. Zonder goedkeuring gaat het feest niet door en moeten we het bij opmerking direct beëindigen.

Kantineregels en -protocol (PDF)