Zaterdagcoördinator

Zou je het leuk vinden om elke week, om de week of eens in de maand op zaterdag de gastheer of gastvrouw bij VVH/Velserbroek te zijn? Dan is de rol als zaterdagcoördinator echt voor jou weggelegd!

Ontvang de tegenstanders, begeleid de scheidsrechters, help de vragende ouders en zorg vooral dat alles op zaterdag in goede banen wordt geleid. Dat is vooral wat de rol als zaterdagcoördinator inhoud.

Een meer diverse rol dan deze is er niet bij onze club. Dit kan ook alleen voor de zaterdagochtend of de zaterdagmiddag. Met alle uurtjes dat je er bent zijn wij al onwijs blij!

Dus ben jij het manusje van alles of de spin in het web op het werk of thuis en lijkt het je leuk om dit ook eens in de zoveel tijd (of natuurlijk elke week) op vrijwillige basis bij VVH/Velserbroek te doen? Dan zijn wij echt op zoek naar jou!

Wanneer je interesse hebt kan je contact opnemen met:

vrijwilligers-gevraagd_620x350p.jpg

zonder-vrijwilligers-geen-voetbal-620x350p.png