Corona-protocol

Coronaprotocol VVH/Velserbroek per 13 november 2021 18.00 uur:

• De kantine zal de komende drie weken gesloten zijn.

• Alle evenementen deze komende drie weken kunnen helaas niet door gaan.

• Personen van 18 jaar en ouder houden buiten het sporten op 1,5e meter afstand.

• De kleedkamers en douches zijn open, bij gebruik is het coronatoegangsbewijs van toepassing.

• Alleen spelers, trainers, leden en eventuele vrijwilligers mogen op het terrein van VVH/Velserbroek komen. Helaas mogen supporters, ouders en anderen niet op de club komen.

• Voor ouders/verzorgers is het niet de bedoeling dat je op de vereniging aanwezig bent tijdens de training van je kind. Zet je kind af voor de training en haal je kind na afloop op.

• Er is een corona-coördinator, dit is onze secretaris Wim Boonstra. Bij vragen over protocollen en eventueel bij problemen kan er contact met hem opgenomen worden. (secretaris@vvhvelserbroek.nl)

• Maximaal één persoon tegelijk in het ballenhok. Alleen voor de trainers en de corona-coördinator is het toegestaan om in het ballenhok te komen.

• In het ballenhok zijn papieren handdoekjes en zeep aanwezig voor het schoonmaken van materialen. Ook hiervoor geldt dat alleen de trainers en de corona-coördinator hierbij kunnen.

• Het is voor niet leden van VVH/Velserbroek mogelijk om mee te trainen met de huidige teams en de mini’s. Voor hen gelden dezelfde richtlijnen als voor onze eigen leden. Dit moet wel van tevoren aangeven worden bij de trainer en/of bij Leonie Tervoort, op de website zijn hun contactgegevens te vinden. Ook kan er via de sociale media aangemeld worden voor de trainingen.

• Het Sinterklaasfeest op woensdag 1 december gaat buiten door. Ook hier is het niet de bedoeling dat er ouders op het terrein bij aanwezig zijn.

• Over drie weken komen wij bij u terug met hopelijk positievere berichten. Houd vol!