Zondag 5 juni LBR toernooi 10e editie: een leuke dag voor iedereen! - VVH Velserbroek

Sponsors

Zondag 5 juni LBR toernooi 10e editie: een leuke dag voor iedereen!

6 juni 2022 17:00


En wat een feest om al die blije kinderen op het veld te zien!

Gisteren was het dan eindelijk zo ver! Na een lange Corona periode mochten alle remmen los. De LBR-toernooi-commissie is vele keren bij elkaar gekomen om er een prachtige editie van te maken!

Aan alles was gedacht: de vlaggen hingen te wapperen, het bier stond koud, de indelingen waren gemaakt en de vrijwilligers stonden te popelen om er een leuke dag voor iedereen van de maken. 

In de ochtend speelden alle jeugdteams. Wat een feest om al die blije kinderen op het veld te zien! We hebben van ze genoten. Voor alle kinderen was er een mooie prijs op te halen. 

Om 13.00 begon de middag voor alle senioren. Wat een teams hadden zich ingeschreven! Er werd enthousiast gespeeld en natuurlijk ook na afloop enthousiast gedronken en mee gezongen met Mike Daane en Jip Kaptijn! 

Via deze weg willen wij de gehele toernooicommissie van het LBR-toernooi bedanken voor een geweldige editie. Wat een werk is er weer ingestoken! Ook een dank naar alle vrijwilligers die zich voor deze dag hebben ingezet en de sponsoren die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt. 

Wij hopen van harte dat er nog vele mooie edities zullen volgen. 

Het bestuur van VVH Velserbroek 
- Wim Boonstra
- Ger Boeske
- Jordi Hurkmans 
- Ton Veldhuijzen 
- Leonie Tervoort 
- Ed Paardehaar 
- Loes Passchier

IMG_20220605_163326_600p-breed.jpg
Terwijl deelnemende teams aan het LBR-toernooi nog gezellig met elkaar onder de luifel staan te kletsen genietend van een hapje en een drankje, spelen op de achtergrond het team van Oud-Telstar van Anthonie Correia en het team van Brandweer Kennemerland tegen elkaar hun laatste wedstrijd van het toernooi. Het ging tussen hun nog om de winst in de poule! (Klik op de foto voor een uitvergroting)

IMG-20220606-WA0002_aangepast_620x350p.jpg

Op het hoofdveld van VVH/Velserbroek staan kinderen en ouders van jeugdteams in spanning te wachten op de prijsuitreiking (Klik op de foto voor een uitvergroting)


Voor meer foto's van het toernooi ga naar:
LBR-Toernooi 2022 (10e editie) bij VVH/Velserbroek


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!