Opzeggen/Overschrijven - VVH Velserbroek

Sponsors

Opzeggen/Overschrijven

Opzeggingen / Wijzigingen:

Opzegging of wijziging van het VVH-lidmaatschap van u of uw zoon of dochter dient schriftelijk of per email te worden gestuurd aan de Ledenadministratie van VVH, de heer E. Paardehaar. Zijn emailadres is:  jbroekhoff1@kpnplanet.nl

Uw opzegging of wijziging van het lidmaatschap dient vóór 31 mei van het lopende seizoen te geschieden. Indien u ná 31 mei van het lopende seizoen opzegt als lid van onze vereniging, dan dient u voor het hele daarop volgende seizoen contributie te betalen.

Overschrijving naar een andere voetbalclub:

De speler die wil overschrijven naar een andere voetbalclub, gaat naar deze voetbalclub toe om zich aan te melden. Bij het aanmelden wordt automatisch bepaald of, en zo ja, welke overschrijvingsregels van toepassing zijn.

Overschrijving dient vóór de door de KNVB bepaalde datum afgehandeld te zijn. Na de overschrijvingsperiode (vanaf 31 mei) is in principe alleen overschrijving mogelijk binnen de Categorie-B.

VVH/Velserbroek stemt alleen dan toe met overschrijving naar een andere vereniging, als alle zaken (kleding, contributie) naar behoren zijn afgehandeld. Is dit nog niet het geval, dan wordt de speler niet afgemeld door VVH en zal er een blokkade in het KNVB-systeem zijn. Zodra de speler is afgemeld kan de overschrijving worden goedgekeurd.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!