Vrienden van VVH/Velserbroek

Wordt lid van de "Vrienden van VVH/Velserbroek" !!!

Ook het komend seizoen kunt u onze club weer sponsoren door lid te worden van de "Vrienden van VVH/Velserbroek". " De kosten zijn slechts € 25,- per seizoen

IMG-20210705-WA0006_aangepast_600p-breed.jpg
"Vrienden van VVH/Velserbroek"-bord in de kantine van VVH. Het bord is mogelijk gemaakt door Graphic Sign (klik voor een uitvergoting)

De "Vrienden van VVH/Velserbroek" bestaat uit leden en vrienden van de vereniging die VVH/Velserbroek een warm hart toedragen, en de vereniging door het lidmaatschap van € 25,- een financieel extraatje bezorgen.

VVH/Velserbroek gebruikt dit extraatje direct voor de vereniging voor diverse doelen:

• Zo zijn de picknicktafels op het Jan Perrelsplein uit deze giften aangeschaft.
  • Ook worden ieder jaar de december-activiteiten voor de jeugd (o.a. sinterklaas-feest) financieel ondersteund.

Lid worden hoeft niet persoonlijk te zijn, je kunt ook meedoen als duo, als team, of als bedrijf

Lid worden van de "Vrienden van VVH/Velserbroek" kan door:

1. Een whatsapp-bericht te sturen naar Frank Zuidema of Ben Zuidema van de Sponsorcommissie waarna je een Tikkie krijgt voor de betaling,
  2. Of € 25,- contant te betalen aan Frank of Ben Zuidema,
  3. Of jezelf aanmelden via secretaris@vvhvelserbroek.nl

Als blijk van lidmaatschap en dank krijg je:

• een eervolle vermelding op het grote bord in de kantine van VVH/Velserbroek (zie foto).