Vrienden van VVH/Velserbroek

De "Club van 25" heeft een nieuwe naam:  de "Vrienden van VVH/Velserbroek"

Ook dit seizoen kunt u onze club weer sponsoren door lid te worden van de "Vrienden van VVH/Velserbroek". " De kosten zijn slechts € 25,- per seizoen.

"Vrienden van VVH/Velserbroek"-bord in de kantine van VVH. Het bord is mogelijk gemaakt door Graphic Sign (klik voor een uitvergoting)

De "Vrienden van VVH/Velserbroek" bestaat uit leden en vrienden van de vereniging die VVH/Velserbroek een warm hart toedragen, en de vereniging door het lidmaatschap van € 25,- een financieel extraatje bezorgen.

VVH/Velserbroek gebruikt dit extraatje direct voor de vereniging voor diverse doelen:

• Zo zijn de picknicktafels op het Jan Perrelsplein uit deze giften aangeschaft.
  • Ook worden ieder jaar de december-activiteiten voor de jeugd (o.a. sinterklaas-feest) financieel ondersteund.

Als je lid wil worden van de "Vrienden van VVH/Velserbroek" dan kan je dat doen door:

Lid worden hoeft niet persoonlijk te zijn, je kunt ook meedoen als duo, als team, of als bedrijf. Als blijk van lidmaatschap en dank krijg je:

• een eervolle vermelding in de kantine van VVH/Velserbroek (zie foto).
  • een eervolle vermelding op de website van VVH/Velserbroek.